fbpx

Saznaj više o meni

O meni

Sve je moguće, samo veruj!

Zdravo! Ja sam Jelena Krstić, vokalni solista, profesor pevanja i mentor koji po jedinstvenoj metodi podučavanja i podrške pomaže izvođačima da odlučno, svesno i bez napora pronađu i oslobode svoj unutrašnji glas. 

Ukoliko želiš da napreduješ kao izvođač, bez obzira na to da li se baviš pevanjem, glumom, voditeljstvom ili bilo kojim drugim javnim poslom, potrebna ti je podrška mentora koji je prošao ovim putem i ostvario svoje snove. 

Kombinujući svoje muzičko obrazovanje i dugogodišnje iskustvo sa nastupa na najpoznatijim svetskim binama i sa najvećim izvođačima današnjice, razvila sam metodu namenjenu svim ljudima koji se bave javnim nastupom. 

Moji časovi pevanja i vokalnog izražavanja jedinstveni su po tome što polaznici pored pravilnih tehnika, dobijaju sve što im je potrebno da bi ostvarili svoj pun potencijal i postali uspešni izvođači.

Ključ za potpuno oslobađanje unutrašnjeg glasa nalazi se u povezivanju kreativnosti, načina razmišljanja, emocija, kompletnog mentalnog stanja izvođača i mnogih drugih komponenti. Ovoj kompleksnoj temi posvećeno je moje naučno istraživanje iz koga je nastala metoda Oslobodi svoj unutrašnji glas

Kao mentor i podrška, verujem u tebe i postajem tvoj oslonac na putu do zvezda. Vodim se rečenicom: „Sve je moguće, samo veruj!“, ali znam da i nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš i radiš na ostvarenju snova.

O meni

Upoznaj moj put do zvezda

Rođena sam u muzičkoj porodici i odrasla u Kovinu, gde su počeli moji veliki snovi. Oduvek sam želela da postanem profesionalna pevačica koja će pevati sa najpoznatijim svetskim zvezdama i sada mogu da kažem da sam zaista ostvarila svoje snove koji su nekada bili samo zapisani na papiru. 

Moje muzičko obrazovanje počelo je kada sam imala devet godina i nastavilo se u Srednjoj muzičkoj školi „Josip Slavenski“ u Beogradu. 

Igrom slučaja, dobila sam ponudu da nastavim školovanje na prestižnoj muzičkoj akademiji u Gracu, gde sam diplomirala na odseku za solo pevanje, a u Beču sam završila odsek Pedagogija pop i jazz pevanja, kao i Odsek za teoriju muzike

Nakon toga posvetila sam se muzičkoj karijeri, koncertima i turnejama. Pobedila sam na austrijskom takmičenju The Voice i pevala na svim binama sveta o kojima sam sanjala. Sarađivala sam sa svetskim zvezdama, među kojima su José Feliciano, Sting, Gypsy Kings, Gloria Estefan, čuvena Bečka filharmonija i mnogi drugi. 

Ljubav prema muzici, želja za usavršavanjem i prenošenjem znanja dovele su me do novih ideja i 2017. godine upisala sam master studije na temu kako mentalno stanje izvođača utiče na njegov performans. Kruna mojih master studija je metoda Oslobodi svoj unutrašnji glas zahvaljujući kojoj mnogi umetnici sada ostvaruju pun potencijal i stižu do svojih ciljeva. 

Danas živim u Austriji, radim kao vokalni solista, vocal coach, i mental trainer sa izvođačima širom sveta.

Prijavi se na kurs "Pevaj slobodno"