Pevaj slobodno i otkrij moć svog glasa!

Kurs Pevaj slobodno je prvi kurs vokalne metode Oslobodi svoj unutrašnji glas. Namenjen je pevačima svih nivoa i zamišljen kao azbuka pevanja. 

Kompletan kurs Pevaj slobodno obuhvata sve aspekte koji su ti potrebni da slobodno i sigurno pevaš. 

Preporuka je da pre individualnog rada odslušaš kurs Pevaj slobodno i stekneš najbolju moguću i sveobuhvatnu osnovu koja ti je potrebna za individualno usavršavanje vokalnih sposobnosti.

Pevaj slobodno

Šta ćeš naučiti

Tokom kursa savladaćeš: 

Pevaj slobodno

Kome je kurs namenjen

Kurs Pevaj slobodno najbolji je izbor za tebe, ukoliko si pevač početnik i ne znaš odakle i na koji način da kreneš. Međutim, ovaj kurs je odlična prilika i za sve iskusne pevače koji žele da vrate svoj glas u formu, da unaprede pevačke veštine i postignu jedinsven performans. 

Pogodan je za vokalne izvođače uzrasta od 12 godina pa sve dok postoji želja za usavršavanjem.

Program kursa

Kurs Pevaj slobodno sastoji se od 10 intezivnih lekcija koje osim teorijskih objašnjenja sadrže i 10 različitih vokalnih vežbi, 3 afirmacije za pevanje i mnogo korisnih saveta koji će ti pomoći da usavršitš svoje pevanje.

Dodatni benefiti

Svaki polaznik kursa Pevaj slobodno dobija besplatan pristup zatvorenoj Facebook grupi u kojoj može da razmenjuje iskustva sa ostalim polaznicima i da mi postavi pitanje razreši nedoumice.

Šta polaznici kažu?

Cena kursa

158 EUR

Prijavi se na kurs

This field is for validation purposes and should be left unchanged.