fbpx

Vocal Coaching

Sada više nema granica i odustajanja od ostvarenja snova! 

Svet je postao manji, a tvoje mogućnosti su veće, jer možeš da savladaš i naučiš šta god želiš, bez obzira na to gde živiš. 

Ukoliko oduvek sanjaš o tome da usavršiš svoje vokalne sposobnosti, ovladaš scenom i kreneš putem pravih zvezda, sada si na korak do ostvarenja. 

Znam da veruješ da je sve moguće i zbog toga sam kreirala individualni online Vocal Coaching program koji prevazilazi prostorne i vremenske granice i oslobađa tvoj unutrašnji glas

Sve što ti treba, ako želiš da počneš, je stabilna internet konekcija i jaka želja da ostvariš svoje snove.

Vocal Coaching

Časovi prilagođeni tvom talentu i mogućnostima

Online individualni časovi pevanja i vokalnog usavršavanja razlikuju se od časova uživo samo u jednom – možeš da budeš bilo gde. Fleksibilnost i bolja organizacija velike su prednosti online Vocal Coaching-a i pružaju nam priliku da budemo u kontaktu kad god se dogovorimo i gde god da smo. 

Program je prilagođen tvojim mogućnostima, talentu, željama i očekivanjima. Namenjen je početnicima i profesionalcima, vokalnim izvođačima od 12 godina pa sve dok postoji želja za usavršavanjem i učenjem.

Vocal Coaching

Zašto je Vocal Coaching pravi izbor za tebe

Tvoj glas je jedinstven muzički instrument, a ti si virtuoz koji na tom instrumentu stvara prepoznatljiv zvuk, boju i stil. Kada upoznaš sve mogućnosti svog glasa, znaćeš da ga iskoristiš na pravi način, da slobodno i samouvereno pevaš, govoriš i vladaš svojim vokalnim sposobnostima. 

Ako vidiš sebe na sceni i želiš da te publika prepoznaje po glasu – Vocal Coaching je najbolji izbor za ostvarenje tvojih želja. Tokom individualniih online časova koji su prilagođeni isključivo tebi, savladaćeš sve što ti je potrebno da otkriješ punu moć svog glasa. Radićemo zajedno i biću tvoja podrška i mentor sve dok je to potrebno. Međutim, bodriću te i pratiti kasnije, kada dođeš do zvezda i do scena o kojima sada maštaš.

Usavrši svoju vokalnu tehniku

Vokal Coaching podrazumeva usavršavanje tvoje vokalne tehnike i razvoj prirodnog i zdravog glasa koji će ti omogućiti nesmetano vokalno izražavanje, bilo da se radi o pevanju, glumi ili govoru. 

Oblikovanjem tvog vokalnog stila pronaći ćemo boje i nijanse koje tvoj glas može da proizvede. Kada razradimo jedinstvenu vokalnu boju i razvijemo tvoj stil pevanja i izražavanja pomoći ću ti da slobodno pevaš i govoriš ono što osećaš.

Pobedi tremu i stekni samopouzdanje

Tokom individualnih časova vokalnog izražavanja radićemo i na savladavanju mentalnih blokada koje stvaraju tremu i ne dozvoljavaju ti da se slobodno izražavaš na sceni. Steći ćeš dovoljno samopouzadanja i samosvesti i stvoriti najbolju predstavu o sebi, kako na sceni, tako i van nje. 

Radićemo na konkretnim primerima, odnosno na onome što je potrebno i namenjeno isključivo tebi. 

Vocal Coaching podrazumeva:

  • Pripremu za takmičenja, nastupe, audicije i kastinge; 
  • Pripremu za studijska snimanja; 
  • Profesionalnu vokalnu i mentalnu podršku tokom čitavog trajanja takmičenja; 
  • Rad na tvojim omiljenim pesmama, govorima i komadima. 

Ukoliko želiš da čuješ i vidiš sebe iz svog ugla, da obratiš pažnju na svoje izražavanje i stav ili da se prisetiš onoga što smo radili na času, postoji mogućnost snimanja časova, uz tvoje odobrenje.

Ovladaj scenom poput prave zvezde

Velika prednost Vocal Coaching-a je što ćeš brže i lakše savladati osnove nastupa na sceni uživo. U radu jedan na jedan imamo dovoljno vremena da se posvetimo svakoj specifičnosti tvoje pojave, stava i izražavanja. Naučićeš kako da izazoveš reakcije publike i shvatićeš kako te ona doživljava. 

Tokom individualnih časova podeliću sa tobom svoje dugogodišnje iskustvo na sceni i pružiću ti praktične i korisne savete za budućnost. 

Najbolje od svega je što ćemo moći direktno i interaktivno da radimo i usavršavamo tvoj nastup, što je i cilj Vocal Coaching programa.

Vocal Coaching

Šta je potrebno za online Vocal Coaching

Za online Vocal Coaching program potrebna ti je stabilna internet konekcija i uređaj preko koga ćeš pratiti časove – to može biti tablet, telefon ili računar. Pre početka časova dogovorićemo se o programu za komunikaciju. Da li će to biti Zoom, Skype, WhatsApp, FaceTime ili neka druga aplikacija, stvar je izbora i dogovora. 

Preporučujem ti i da pre individualnog rada sa mnom odslušaš kurs Pevaj slobodno tokom koga ćeš steći najbolju moguću osnovu za dalje usavršavanje vokalnih sposobnosti. 

Prijavi se na "Vocal Coaching"