Muzička terapija i online psihoterapija

Online psihoterapija je rešenje za lečenje problema mentalnog zdravlja putem razgovora sa psihijatrom, psihologom ali i alternativnim načinima kao što je muzička terapija. Tokom psihoterapije učite o svom stanju, svojim raspoloženjima, osećanjima, mislima i ponašanju. Psihoterapija vam može pomoći da naučite kako da preuzmete kontrolu nad svojim životom i odgovorite na izazovne situacije.

Predstavnik Online psihoterapije jeste Andreja Bošković, licencirani psiholog i psihoterapeut, koji pored znanja, poseduje iskustvo stečeno tokom višegodišnjeg rada s klijentima.

Psihoterapija je takođe poznata i kao terapija razgovorom, te prilikom seanse sa vašim psihoterapeutom imate priliku da podelite vaše misli i osećanja što će uticati na poboljšanje vašeg samopouzdanja i lakše suočavanje sa životnim situacijama. Psihoterapijski tretmani u trajanju od jednog sata, koji se organizuju uživo u Kragujevcu, Beogradu ili online, pokazuju da su prilagođeni svima koji žele da posvete pažnju svom mentalnom zdravlju, dok posetom sajta možete zakazati razgovor i psihoterapiju.

Kroz dijalog sa psihoterapeutom podstaći ćete vaš unutrašnji monolog što će vam omogućiti da lakše sagledate i odredite značenje vaših psihičkih doživljaja. Psihoterapija pomaže klijentima ukoliko se nađu u različitim životnim iskušenjima i problemima: stres izazvan poslom, strahovi i fobije, svi problemi s kojima se suočavaju adolescenti, bolesti zavisnosti, problemi u partnerskim i emotivnim odnosima, anksioznost, poremećaji ličnosti.

Online psihoterapija se pridržava kodeksa koji nalaže psihologija, a to je upravo zagarantovana poverljivost razgovora s klijentima i anonimnost svih informacija izgovorenih tokom seanse.

Pilikom odabira psihoterapeuta, potrebno je odgovoriti da li je terapeut kvalifikovan i ima li iskustva u lečenju. Ako mislite da biste mogli imati koristi od psihoterapije, najbolje mesto za početak jeste Online psihoterapija. Psihoterapija vam može pomoći da razgovarate o osećanjima koja imate prema sebi i drugim ljudima, posebno prema porodici i onima koji su vam bliski.

Usled bržeg načina života često zanemarimo naše mentalno zdravlje. Jedino možemo napredovati ukoliko kontinuirano posvetimo pažnju našoj ličnosti.