MasterClass pevanja

Datum: 26.02.2023.
Adresa: Banja Luka
Masterclass pevanja je događaj na kojem vocal coach- učitelj pevanja podučava i unapređuje pevačke veštine učesnika. To traje obično dva dana i uključuje teorijsko obrazovanje, praktične vežbe i individualni rad, kao i priliku za solo nastupe i dobijanje povratne informacije od učitelja.
Cena: 100€

O događaju

Stručno usavršavanje pevanja i profesionalna obuka pevaca i pevacica- sada je dostupna i TEBI!

Masterclass pevanja koji traje dva dana će ti omogućiti da unapredis svoj glas, usavrsis tehniku i stil pevanja. Prvi dan posvećen je tehnici pevanja, nastupu (performace) i mentalnom treningu. Ovo je sjajna prilika za razrešavanje svih mentalnih blokada koje te sprečavaju da iskažes svoj puni potencijal glasa.

Drugi dan je posvećen samo pevanju tj praksi. Svako od učesnika će imati priliku da nastupi solo sa kompozicijom po svom izboru i od VOCAL COACHA dobije precizne instrukcije, korekcije i feedback. Masterclass je jedinstvena prilika da na jednom mestu dobijes sve sto je potrebno da jedan profesionalni izvodjac poseduje! Iskoristi svoju sansu da otkirjes i oslobodis svoj puni potencijal i usavrsis jedinstvne pevačke veštine. Prikljuci se Masterclassu pevanja vec danas i budi jedan korak bliže realizaciji tvojih pevackih snova!

Masterclass pevanja je 2-dnevno stručno usavršavanje i unapređenje tvojih pevačkih veština. Kao Iskusni vocal caoch-profesor pevanja ću ti pomoći da usavrsis tehniku pevanja, oslobodis i unapredis svoj glas, kao i da razrešis mentalne blokade. Masterclass Uključuje teoretski deo, tehnicke vežbe, mentalni trening,savete,konsultacije, kao i priliku za solo nastup uz precizne instrukcije, korekcije i feedback.

Dođi, oslobodi svoj glas,budi deo ovog nezaboravnog iskustva i ostvari svoje pevacke snove!

MasterClass pevanja

Šta se dobija učestvovanjem u MasterClassu?

Učesnici masterclassa pevanja dobijaju mnoštvo koristi uključujući:

Usavrsavanje tehnike pevanja: Učesnici će naučiti nove tehnike pevanja koje će im pomoci da ispolje svoj glas na najbolji i najlaksi način.
Mentalni trening: Prvi dan masterclassa je izmedju ostalog posvećen i mentalnom treningu, što će učesnicima pomoći da prevaziđu svoje mentalne blokade i da se oslobode strahova tokom pevanja.
Individualni feedback: Drugi dan masterclassa je posvećen samo pevanju, gde će svaki učesnik imati priliku da nastupi solo sa kompozicijom po svom izboru i dobije tačne instrukcije, korekcije i feedback od Vocal Coacha.
Razvijanje samopouzdanja: Učesnici će razvijati samopouzdanje i sigurnost tokom masterclassa, što će im pomoći da se tokom svakog nastupa osecaju sigurno i samouvereno i da se u potpunosti izraze kroz svoje pevanje.
Pružanje prilike za networking: Masterclass pevanja takođe pruža učesnicima priliku da upoznaju druge pevace/pevacice i stvore kontakte u muzičkoj industriji.
Osnaživanje kreativnosti: Učesnici će se osnažiti kreativno i stvoriti nove ideje za svoje pevanje.
MasterClass pevanja

Kome je namenjen MasterClass?

Masterclass pevanja je namenjen svima koji su zainteresovani za unapredivanje svojih pevackih sposobnosti i zele da dostignu vrhunskii performans.

Mogu ucestvovati pevaci svih nivoa, bilo da su pocetnici ili napredni u svom pevanju.
Takođe, mogu biti novi talenti ili osobe koje su vec profesionalni pevaci, sa zeljom da se usavrsavaju, poboljsaju i podignu nivo svog pevanja i kompletnog performansa.

Ova radionica je takodje idealna za one koji su osetili da u njihovom pevanju i nastupu postoje odredjene mentalne i tehnicke blokade koje ih sputavaju tokom nastupa. Na ovom masterclassu dobice alate zu pomoc kojih ce moci da se oslobode blokada i da pevaju slobodno.

Satnica

09:00 - 09:15Otvaranje događaja
09:15 - 10:15Tema 1
10:15 - 11:15Tema 2
11:15 - 12:30Tema 3 - ...

Prijavi se na MasterClass

This field is for validation purposes and should be left unchanged.