fbpx

Live radionica „Pevaj Slobodno“

Datum: 13.12.2023.
Adresa: AKS Centar za edukaciju, Topličin venac 11, 11000 Beograd
Vreme trajanja: 17:00-20:00
Bilo da si početnik u pevanju ili profesionalac sa dugogodišnjim iskustvom, pozivam te da prisustvuješ mojoj PRVOJ RADIONICI ‘’PEVAJ SLOBODNO’’ koju ću održati u Beogradu, 13. decembra od 17 do 20 časova.

Ova radionica je samo za najhrabrije, a da li ste to vi?!

Ovo nije individualni čas, već rad u grupi. Ako ne volite da učite u grupi i mislite da će vas neko osuditi ukoliko nešto pogrešite, onda radionica nije pravi izbor za vas. 

Međutim, osude neće biti, jer ćete biti okruženi samo ljudima koje interesuje pevanje, koji žele da napreduju i pokažu svetu svoj puni potencijal!

Zamislite se samo sa grupom ljudi koja vam aplaudira i podržava i kad je dobro, a i kad ne jer smo svi tu da bismo učili zajedno… Da li ste prisustvovali do sada događaju takvog tipa?

E to je ono što vas očekuje 13. decembra.

Možda se desi da vam trenutno nije dan i da prosto ne želite da pevate pred drugima – ali ćete svakako samo slušajući i gledajući druge naučiti nešto novo i unaprediti svoje znanje.

Na radionici mogu prisustvovati svi kojima je glas GLAVNI INSTRUMENT i koji se bave javnim nastupom, ali im je potrebno dodatno znanje i MENTOR koji će ih usmeriti i podržati. U ovom slučaju to ću biti ja, Jelena Krstić, vaš Vocal & Mental Coach.

Live radionica „Pevaj Slobodno“

Šta vas očekuje na radionici?

Pre svega, želim da napomenem da ova radionica nije ono što često viđate – sednete, gledate, slušate, aplaudirate i odete. Spremila sam vam nešto totalno drugačije, prilagođeno vama!

Radionicu sam podelila u 2 dela – prvi deo je više teoretski (kako se pravilno diše, kako se peva ‘’iz stomaka’’…) sa odabranim vežbicama, a drugi deo je praktični gde će nekoliko vas iz publike vežbati zajedno sa mnom… Veoma slično video klipovima koje gledate na mojim profilima, samo što nećemo biti u mojoj magičnoj sobi 🙁

Između ta 2 dela je kratka pauza od 15 minuta, na kojoj se možete upoznati sa kolegama pevačima, popiti kafu/čaj/sok/vodu i javiti se ukućanima da si na bezbednom. 🙂

A i nikad se ne zna, možda upoznate nekoga ko vas pozove u svoj bend ili zajedno snimite pesmu. 🙂

Satnica

od 17 do 18:30Prvi deo
od 18:30 do 18:45Pauza
od 18:45 do 20Drugi deo
MasterClass pevanja

Hmm… Kako još mogu da vas iznenadim…?

Ah da! Za vas sam spremila i neke male poklončiće koje ću vam lično uručiti, jer ćemo zajedno probiti led i pevati svi kao jedan! Daću sve od sebe da vam pomognem, da sa radionice izađete sa više znanja i velikim osmehom na licu.

Pored poklončića, dobijate kupon kod za moj online kurs pevanja, koji možete iskoristiti odmah nakon završene radionice. To vam dolazi u paketu sa poklončićima, ali hajde prvo da ja vas vidim na radionici pa ćemo pričati o kursu!

Nažalost, mesta su ograničena!

Volela bih da mogu primiti mnogo više ljudi, ali ne bi bilo to to. 

Zato sam u prostoriji postavila samo 30 stolica, za 30 najbržih i najspremnijih!

Obezbedite sebi mesto i jedva čekam da vas vidim!

Kupi kartu za radionicu

EXCLUSIVE

Za samo osmoro vas koje mogu koučovati na bini pred drugima.

70 €

8.260,00 RSD

RASPRODATE

 0/8 

BASIC

Standardna karta i prisustvo radionici bez koučovanja na bini.

60 €

7.080,00 RSD

 0/22 

Ukoliko se odlučite za plaćanje uplatnom na račun, vaša rezervacija važi 24h od trenutka naručivanja. Kako bi vaša rezervacija bila što pre evidentirana, pošaljite nam potvrdu o uplati na mejl info@jelenakrstic.com

Ukoliko se odlučite za plaćanje karticom direktno preko sajta, vaša uplata će biti odmah evidentirana.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.