Spektrum kooperativa

Spektrum kooperativa je programerska i SEO agencija koja unapređuje poslovanje svojih klijenata povećanjem posećenosti njihovog sajta, poboljšanjem njegove pozicije u internet pretragama i optimizacijom reklamnih kampanja. Osnovni ciljevi usluga koje Spektrum kooperativa pruža svojim klijentima su konstantno povećanje broja posetilaca sajta i konstantan rast broja pratilaca na društvenim mrežama kako bi se povećao broj ljudi koji je upoznat sa poslovanjem klijenta, njegovim proizvodima i brendom. Krajnji cilj je povećanje ukupne klijentove zarade poboljšanjem prodaje klijentove usluge ili proizvoda putem internet prezentacije i marketinga.

spektrum kooperativa

Po kreiranju marketinškog plana za svakog klijenta pojedinačno pristupa se implementaciji koraka, u skladu sa klijentovim budžetom, koji vode u pravcu ovakvog unapređenja poslovanja. Radi realizacije ovakvog cilja primenjuje se širok dijapazon pojedinačnih aktivnosti koje se međusobno nadopunjuju. Među njih spadaju:

Optimizacija sajta – podrazumeva tehničko unapređenje sajta prema kriterijumima internet pretraživača, pre svega Gugla. U osnovi ti kriterijumi se svode na brzinu sajta, bezbednost njegovog korišćenja (na primer, prilikom ukucavanja podataka sa platnih kartica), prilagođenost za sve uređaje i pregledače, i tako dalje. Pored toga, sadržaj sajta mora biti relevantan za temu kojom se bavi i mora da pruža kvalitetne informacije posetiocu. Ukoliko na ispravan način ispuni ove kriterijume, pozicija sajta na Guglu će se poboljšati za različite pretrage koje su u vezi sa temama kojima se sajt bavi. Pretraga međunarodne selidbe korisna je za firmu koja se bavi selidbama i optimizacijom te pretraživačke reči, ta firma želi da poboljša broj poseta svog sajta koji dolazi preko te pretrage. Gugl insistira na ovim kriterijumima kako bi na taj način poboljšao korisničko iskustvo pružajući osobama koje na njemu pretražuju najpre rezultate koji prikazuju najkvalitetnije i najrelevantnije sajtove. Spektrum kooperativa je prva na Guglu za brojne pretraživačke reči koje su u vezi sa poslovanjem ove firme a iste rezultate ima i za brojne svoje klijente. Neki od sajtova klijenata Spektrum kooperative imaju posećenost veću od 30 hiljada mesečnih poseta samo preko internet pretraga. Takvi rezultati mogu se postići i za vaš sajt.

Predavanje o SEO optimizaciji – Milenko Srećkovič iz Spektrum kooperative.

Vođenje Facebook stranice – i druge usluge vođenja društvenih mreža – Instagrama i Linkedina – omogućava dodatno povećanje posećenosti internet prezentacija vaše firme. Facebook pruža brojne mogućnosti za vođenje uspešnih kampanja, konstantno povećanje broja pratilaca i povećanje vidljivosti vašeg brenda. Kvalitetne Facebook objave takođe doprinose povećanju posećenosti vašeg sajta.

Analiza podataka – omogućava unapređenje vaših reklamnih kampanja analizom prethodnih i ustanovljavanjem njihovih najuspešnih faktora i njihovom maksimalizacijom u narednim kampanjama. Analiza podataka može da poveća posećenost vašeg sajta, da dovede do povećanja prodaje putem interneta ali, isto tako, može da doprinese unapređenju vašeg ukupnog poslovanja i donošenju odluke o najuspešnijim poslovnim koracima.

Za sve navedene usluge i realizaciju pomenutih ciljeva, kontaktirajte Spektrum kooperativu na telefon 062234251 (WhatsApp, Viber) ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs.

© 2017 Jelena Krstić. Design by Spektrum kooperativa

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram